Gigs

Aankomende evenementen

Upcoming | Archive: 2018 2017
 • zo
  27
  mei
  2018

  Festival Trek Maastricht

  17:00-18:00
  Stadspark
  Maastricht

  Beste Bourgondiërs!

  We zijn aangekomen in ons eerste jubileumjaar, Festival TREK bestaat alweer 5 jaar! Iets waar ik als BurgeRmeester van dit reizende, bourgondische dorp maar al te trots op ben.

  We begonnen in 2014 met de eerste edities in Utrecht en Den Haag en dit smaakte al snel naar meer. In 2015 trokken we dan ook naar 8 steden en vanaf 2016 is TREK met veel succes gevestigd in de 9 grote steden van ons land. Ieder jaar komen jullie dan ook met gemiddeld 275.000 Bourgondiërs ongedwongen genieten in ons smakelijke verblijf. Ik voel me dan ook zeer vereerd om jullie ook komend jaar weer van harte welkom te heten in ‘onze’ prachtige parken. Dit jaar met nog meer verrassing, lekkernijen en entertainment voor jong en oud!

  Vanaf dit voorjaar doet de TREK karavaan Rotterdam, Utrecht, Maastricht en Nijmegen aan om vervolgens door te reizen naar Enschede, Eindhoven, ’s-Hertogenbosch, Amsterdam en Den Haag. Een grote diversiteit aan mobiele trucks zorgt met liefde weer voor de lekkerste gerechten vanuit de origineelste keukentjes op wielen.

  Maak een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. Neem plaats aan de Chef’s Table in één van de mobiele food trucks, proef verrassende ingrediënten of waag je aan de smaakvol bereide nieuwe gerechten. Van sushi tot Surinaams van vega tot burgers; de smaakpapillen worden een weekend lang getrakteerd. Je kunt je dorst uitgebreid lessen bij de cocktailbar, de uitgebreide wijnbar met heerlijk een terras of de speciaalbier bus.

  Bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme live performances maken een bezoek aan TREK compleet. Muzikaal talent en kleinkunstenaars krijgen de kans om op de bühne van mijn BurgeRmeesterkamer de sterren van de hemel te spelen en door te breken in eigen stad en land. Een theaterkaravaan trekt door het park om jullie te vermaken en oude kermisklassiekers zorgen voor het grootste plezier. Zodra de avond valt wordt de dag dansend afgesloten met de beste funk, soul en dance hits uit de eighties.

  Benieuwd naar TREK? Bekijk de foto’s en video’s van de voorgaande edities voor een sneak-peek van wat je te wachten staat.

  Tot dan! Ik heb er TREK in!

  Tot TREK!

 • zo
  17
  jun
  2018

  Enkhuizer Gitaarfestival

  TBD

  Zuiderzee museum Enkhuizen

 • za
  30
  jun
  2018

  150 jaar rode kruis Sittard

  17:00-18:00

  Sittard centrum

  Nog geen verdere details bekend

 • za
  07
  jul
  2018

  Kampvuur sessies

  20:00

  Zuiderpoortcafé in Budel

  Soulex Kampvuursessie 2018
  Zaterdag 7 juli vanaf 20.00 u.
  Zuiderpoortcafé Budel

   

 • wo
  11
  jul
  2018
  zo
  15
  jul
  2018

  Chet Atkins Appreciation Society Convention

  Sheraton Hotel Music City Nashville

  Dennis will perform 3 times at the Chet Atkins Convention in Nashville, schedule will be announced through the Chet Atkins Appreciation Society. For further information please check their website on http://www.chetsociety.com.